Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Про організацію дитячого харчування

23 гру 2019

23 грудня під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Було розглянуто 23 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішина.

Виконкомом прийнято рішення про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти в Нетішині та Старому Кривині у 2020 році. Так, у межах бюджетних призначень на 2020 рік, безоплатне одноразове харчування матимуть учні 1-4 класів з розрахунку 12,30 грн у день на 1учня. Безоплатно також отримуватимуть одноразове харчування учні 5-11 класів пільгових категорій (15, 40 грн на день). З 50-ти відсотковою знижкою харчуватимуться учні 5-11 класів із багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей, з розрахунку 15. 40 грн. у день на 1 учня.

Що стосується харчування дітей у закладах дошкільної освіти, то його організація загалом буде здійснюватись за принципом: 40% - кошти місцевого бюджету, 60 – кошти батьків. Харчування дітей у групах раннього віку – 23,10 грн на дитину в день, дошкільні групи - 35,20 грн, 1-ші класи (режим дошкільного навчального закладу) – 22,90 грн. Безоплатно харчуватимуться в дошкільних закладах освіти діти пільгових категорій.

Рішенням виконкому було надано одноразову матеріальну допомогу для 20 мешканців Нетішина і 1 – зі Старого Кривина. Сума виплат становить від 2 до 5 тис. грн.

Декілька рішень виконкому стосувались видалення зелених насаджень на території Нетішина ( поблизу Будинку культури по вул. Солов’євській та міського ринку), села Старий Кривин. У рамках процесу реорганізації Старокривинської сільської ради, членами виконкому були прийняті рішення щодо передачі майна з балансу сільради на баланс виконавчого комітету Нетішинської міської ради, в оперативне управління (нежитлова будівля та нежитлове приміщення вартістю 487 тис. 015 грн), на баланс управління культури, в оперативне управління ( будівля будинку культури, господарська будівля вартістю 762 тис. 752 грн) та на баланс КП НМР «Благоустрій», у господарське відання ( різного роду майна на суму 1млн. 752 тис. 366 грн.59 коп.

Затверджено рішенням виконкому акт приймання-передачі об’єкта державного житлового фонду – двокімнатної квартири по вул. Незалежності, 29 до комунальної власності територіальної громади Нетішина. Квартира обліковується на балансі ДП «Славутський комбінат «Будфарфор» та перебуває в управлінні Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій і Хмельницькій областях.

На засіданні виконкому було розглянуто скаргу Т. Ющук про перегляд постанови адміністративної комісії про накладання адмінстягнення у вигляді штрафу. Своїм рішення члени виконкому змінили адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі 60 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (1020 грн), на адміністравне стягнення у вигляді 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн ).

Рішенням виконкому взято до відома інформацію про стан військового обліку та території Нетішина в 2019 році та затверджено завдання щодо його поліпшення в 2020 році; внесено зміни до раніше затвердженого плану діяльності виконкому міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік; надано дозвіл КП «ЖКО» на перепланування двох кімнат по вул. Набережна, 3 (з метою покращення житлових умов, згідно з проєктом); надано дозвіл на переведення 2-х садових будинків у Старому Кривині в житлові; затверджено план роботи виконавчого комітету Нетішинської міської ради на І квартал 2020 року; внесено зміни до складу опікунської ради при виконкомі; прийнято декілька рішень, пов’язаних із захистом прав дитини.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради