Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Прес-конференція міського голови: незабаром запрацює земснаряд

21 тра 2019

 

Сьогодні, 21 травня, спілкуючись з журналістами під час прес-конференції, міський голова Олександр Супрунюк розповів про плани щодо очищення водойм довкола Нетішина. Найближчим часом в місті розпочнуться роботи з очистки дна місцевого озера та обвідного каналу.

Як повідомлялось раніше, КП НМР «Комфорт» за кошти міського бюджету було закуплено земснаряд. Рішенням 56-ї сесії міської ради від 17 травня 2019 року виділено кошти в сумі 173 тис. грн. для придбання паливно-мастильних матеріалів для його роботи. Оскільки нині період нересту, не можна проводити активних робіт. Закінчиться нерест – першочерговим завданням буде очищення дна водойми місцевого пляжу, адже зовсім скоро відкриття купального сезону. Далі – очищення обвідного каналу навколо міста.

«Скільки часу буде витрачено на очистку водойм – невідомо, але маємо свою техніку і не від кого не залежимо», – зауважив міський голова.  Як відомо, вартість земснаряду з усіма начіпними елементами становить близько 700 тис. грн. Але затрати на його придбання швидко окупляться, адже ще 2 роки тому тільки для очистки водойми міського пляжу потрібно було заплати біля 5 млн. грн.

 Відділ з організаційних питань апарату

 виконавчого комітету Нетішинської міської ради