Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Прес-конференція міського голови: залишився лише один крок

21 тра 2019

Сьогодні, 21 травня, відбулась чергова прес-конференція міського голови Олександра Супрунюка для місцевих ЗМІ. Було порушено ряд важливих питань життєдіяльності міста.

Розпочав розмову з журналістами Олександр Супрунюк з ситуації довкола створення Нетішинської міської об’єднаної територіальної громади. За його словами, об’єднання з Кривинською сільською громадою нині вже на завершальному етапі. Розгляд заключних питань щодо об’єднання з технічних причин вирішено відтермінувати до 31 травня. Це для того, щоб старокривинці завершили календарний місяць. Позачергова сесія міської ради планується на 31 травня. «Після прийнятих відповідних рішень ми юридично будемо єдиною громадою», – зазначив очільник міста, зауваживши при цьому, що певний час триватиме перехідний період. А тому важливо до початку навчального року прийняти на баланс Старокривинський НВК, щоб провести відповідну тарифікацію і заклад міг повноцінно працювати.

У Будинку дитячої творчості планується вести ще одну штатну одиницю керівника гуртка. Він займатиметься зі старокривинськими дітьми, які матимуть бажання грати в духовому оркестрі. Місцевий меценат Ігор Коломійчук подарував для сільської школи новий комплект інструментів.

В першу чергу, за словами Олександра Супрунюка, як показав час, потрібно вирішувати проблеми водовідведення, розвитку парку і багато іншого. Розповів міський голова журналістам і про те, як у неділю довелось допомагати старокривинцям ліквідовувати наслідки негоди. Він подякував працівникам КП НМР «Благоустрій» та директору підприємства Віктору Кондрацькому, які працювали у вихідний день, неділю 19 травня. Серед іншого, потрібно було відремонтувати дві сільські дороги, які розмила злива. Щебінь безкоштовно надав директор кар’єру Анатолій Бацан, а начальник АТЦ ХАЕС Михайло Паришкура – самоскид.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради