Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Перспективи співпраці та розвитку громади обговорювали у Старому Кривині

21 бер 2019

Учора, 20 березня, делегація у складі заступника міського голови Ольги Бобіної, начальника управління освіти Василя Миська, керівника Центру ПМСД м. Нетішин Лариси Клочай, начальника управління соціального захисту населення Валентини Склярук та начальника управління культури Івана Михасика побувала з робочим візитом у Старому Кривині.
Зустріч була доволі конструктивною та діловою. Спочатку керівники поспілкувалися із секретарем Старокривинської сільської ради Ольгою Клименко щодо проблем в освіті, культурі та медицині, які потрібно буде разом вирішувати у разі приєднання громади до Нетішина. Зокрема, секретар сільської ради акцентувала увагу присутніх, що в Старокривинському будинку культури відсутнє опалення та вода, у селі немає соціальних робітників, які б мали надавати допомогу людям похилого віку, особам з інвалідністю. Піднімалося питання щодо отримання кривинцями субсидій, підписання декларацій з лікарем. В рамках майбутнього добровільного приєднання територіальних громад присутні обмінювалися пропозиціями щодо першочергових завдань розвитку Старокривинської громади на 2019-2020 роки: будівництво водогону, сприяння у вирішенні нагальних проблем багатоквартирних будинків Старого Кривина, встановлення транспортного сполучення Нетішин – Ст. Кривин комунальним автобусом, створення відокремленого підрозділу ЦНАП на території села Старий Кривин, розвитку парку.
Заступник міського голови Ольга Бобіна та начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько відвідали будинок культури. Побували у Старокривинському НВК, де поспілкувалися з директором Оленю Грушею та педагогічним колективом. У ході зустрічі керівники визначили пріоритетні напрямки роботи. Зокрема, необхідний капітальний ремонт покрівлі та підлоги в їдальні сільської школи, реконструкція покрівлі збудованої котельні, ремонт покрівлі гаражів та інші важливі питання. Завтра, 22 березня, відбудеться позачергова сесія Старокривинської сільської ради скликана на вимогу громади.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради