Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Паркування авто в недозволених місцях – вкотре актуальне питання адмінкомісії

09 сер 2019

Промайнув майже місяць, і члени адміністративної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої, зібралися на чергове засідання. На розгляд комісії виносилось 11 справ про адміністративні правопорушення громадян, які мешкають на території міста, що були складені і подані працівниками Нетішинського відділення поліції.
Розглянуто 2 справи за ч.1 ст.154 «Порушення правил тримання собак і котів», 2 справи за ч. 1 ст. 175-1 «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях», 1 справа за ч.1 ст. 179 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві».
Під час засідання 6 справ було розглянуто щодо водіїв, які залишають своє авто на газоні чи у недозволеному місці. Автомобілісти розуміють, що паркування на газонах заборонене, але продовжують паркуватися на зеленій зоні. Мовляв, нехай парковки у місті зроблять, а вже потім штрафують. Однак автостоянки у місті пустують, а відповідальність за порушення правил, в першу чергу, несе кожен із нас. За результатами розгляду адміністративною комісією були прийняті відповідні рішення. Усіх 11 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради