Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин».

28 бер 2019

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року  № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 31 жовтня                   2018 року № 1977 «Про внесення змін до Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників. Випуск 78 «Охорона здоров’я», рішення сорок дев’ятої (позачергової) сесії Нетішинської міської ради VІІ скликання від 28 грудня 2018 № 49/3434 «Про створення комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин» шляхом реорганізації (перетворення)», рішення сорок дев’ятої (позачергової) сесії Нетішинської міської ради VІІ скликання від 28 грудня 2018 № 49/3435 «Про Положення про Порядок проведення конкурсу на зайняття посад директора та медичного директора КНП НМР «СМСЧ м.Нетішин», в редакції рішення п’ятдесят третьої (позачергової) сесії Нетішинської міської ради VІІ скликання від 26 березня 2019 № 53/3606, розпорядження міського голови від 27 березня 2019 року                              № 157/2019-рк «Про оголошення конкурсу на зайняття посади керівника               КНП НМР «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин», враховуючи лист КНП НМР «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин» від 25 березня 2019 року № 495-1 та у зв’язку з наявною вакантною посадою директора комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин»:

 

«Виконавчий комітет Нетішинської міської ради оголошує про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: повна вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я». Стаж роботи на керівних посадах — 5 років.

До конкурсної комісії необхідно подати: 1) копію паспорта громадянина України; 2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади; 3) резюме у довільній формі; 4) автобіографію; 5) копію (копії) документа (документів) про освіту, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, у разі наявності  присудження наукового ступеня, присвоєння вчене звання; 6) копію трудової книжки; 7) згоду на обробку персональних даних; 8) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі; 9) довідку МВС про відсутність судимості; 10) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами Ф 140/0 та Ф 122-2/о; 11) попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень; 12) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів;                     13) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» за минулий 2018 рік шляхом заповнення відповідних форм на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Вимоги до конкурсної пропозиції. Конкрсна пропозиція може містити проект плану розвитку Підприємства на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

-заходи з виконання завдань Підприємства і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників Підприємства, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

-пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку Підприємства;

-пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності Підприємства.

 

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді. Прийом документів здійснюється у відділі правового та кадрового забезпечення виконавчого комітету Нетішинської міської ради,                           кабінет №209, що знаходиться за адресою: місто Нетішин, вул. Шевченка, 1.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці директора комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин» надається заступником міського голови з питань виконавчих органів Нетішинської міської ради Бобіною О.П., начальником відділу кадрів комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин» Апончук Я.В. та головним спеціалістом з питань кадрового забезпечення відділу правового та кадрового забезпечення апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради  Сахнюк Н.Ю.

Юридична адреса комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин» : Хмельницька область, м. Нетішин, вулиця Лісова, 1, індекс 30100.

Термін подання документів: 15 календарних днів, з дня опублікування оголошення у газеті «Нетішинський вісник» (термін подачі документів до  12 квітня 2019 року до 16 години 00 хвилин включно).

Конкурс на посаду директора комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин» відбудеться 17 квітня 2019 року о 10.00 годині в приміщенні виконавчого комітету Нетішинської міської ради за адресою: м.Нетішин, вул. Шевченка, 1.

Телефон для довідок: 3-45-62, 9-03-88, 9-00-95.