Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Обговорювали проблеми – загальнобудинкові та особисті

19 чер 2019

У вівторок, 18 червня, міський голова Олександр Супрунюк спілкувався з нетішинцями, які проживають по просп. Незалежності, 13 та 15, просп. Курчатова, 6. На зустрічі також були присутні перший заступник міського голови Іван Романюк, заступник міського голови Ольга Бобіна, директор КП «Благоустрій» Віктор Кондрацький, начальник управління соціального захисту населення виконкому Валентина Склярук, представники КП НМР «ЖКО».

Під час спілкування мешканці буд. № 15 просили покращити благоустрій дворової території старі лавочки неподалік будинку були у свій час зняті, а нові не поставлені. Міський голова і керівник «Благоустрою» пообіцяли, що нові лавочки будуть встановлені незабаром. На найближчій сесії міської ради (26 червня) розглядатиметься питання щодо виділення додаткових коштів для закупівлі лавочок для міста. Будуть розподілені вони і для цього двору.

Нарікали люди і на стан дороги поряд з будинком. «Якщо в нинішньому році відремонтувати її не вдастся, то цей об'єкт буде включений обов'язково до переліку ремонтних робіт на наступний рік», сказав Олександр Супрунюк.

Цікавились нетішинці можливістю облаштувати автостоянку поряд з будинком. Але, як з'ясувалося, частина мешканців проти такого будівництва. Причина цьому маленька дворова територія. Міський голова назвав місця неподалік, де можна залишати автомобілі автостоянка біля будівлі виконкому та вертолітний майданчик.

Скаржились мешканці буд. №15 по просп. Незалежності на псування прилеглої території (газонів) підприємцями, які розмістили в будинку об'єкти своєї підприємницької діяльності, та постачальниками товарів. А мешканка однієї з квартир на 2-му поверсі потерпає від сусідства з парикмахерською, що розташована на 1-му поверсі. Жінці доводиться самотужки прибирати зверху навіс, що дістає її з балкону,  рясно всипаний недопалками. Дошкуляє людям і «Берлога». Заклад розташований з внутрішнього боку готелю «Горинь». Його завсідники постійно порушують громадський спокій.  

По просп.Незалежності, 15 та просп. Курчатова, 6 господарюють  ОСББ. У їхніх голів було чимало різного роду запитань щодо вирішення певних проблем функціонування будинків. Так, голова ОСББ будинку № 6 по просп. Курчатова прохав допомогти вирішити проблему з покрівлею (3 роки тому її мембранним способом ремонтувала хмельницька фірма і надала гарантію на кілька років. Нині ж покрівля має значні пошкодження) та встановити дитячий майданчик з м'яким покриттям за умови рівного співфінансування ОСББ і міський бюджет та інше.

Під час спілкування, міський голова на прохання людей розповідав про те, за які кошти здійснюватимуться капітальні ремонти ліфтів, які кошти виділяються з міського бюджету для утримання безпритульних тварин, як міська влада протистоїть підприємцям, що займаються випалюванням деревного вугілля на території «піонерки» та інше.    

 Відділ з організаційних питань апарату

 виконавчого комітету Нетішинської міської ради