Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нові технології шкільного харчування: міський голова переймав досвід у Німеччині

21 тра 2019

В рамках проекту шкільного харчування «Cook &Chill» компанії «S-Prof» міський голова Олександр Супрунюк з 13 по 15 травня перебував з робочим візитом у Німеччині. Разом з очільниками з 16 міст України Олександр Олексійович ознайомився з передовими технологіями у напрямку корисного, якісного та смачного дитячого харчування в садочках та школах, відвідавши фабрики-кухні Cook &Chill у місті Штудгарт. Відомо, що фабрика-кухня Cook &Chill стала першою у Європі цифровою кухнею, на якій здійснюється повний контроль якості на всіх етапах приготування їжі.
Також присутні відвідали завод компанії Rational , який є світовим лідером з високотехнологічного кухонного обладнання. Головною метою організаторів поїздки було презентувати міським головам передові європейські технології шкільного харчування, які можуть впроваджуватись і в Україні.
У понеділок, 20 травня, наше місто відвідав представник компанії “S-Prof” Орест Степанюк. Разом із міським головою Олександром Супрунюком і заступником очільника міста Ольгою Бобіною він ознайомився з особливостями організації харчування на харчоблоках у ЗОШ №1, ДНЗ № 9 та КНП НМР «СМСЧ м.Нетішин». Керівництво міста разом з представником німецької фірми обговорювали можливість втілення вищезазначених технологій у Нетішині.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради