Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішин поповнився «лікарнею на колесах»

03 гру 2019

3 грудня Нетішинська підстанція екстреної медичної допомоги поповнилась

гарним сучасним автомобілем «Ситроен», який має все необхідне новітнє обладнання для надання екстреної медичної допомоги. Автомобіль готовий до експлуатації, застрахований, 2019 року випуску, класу «Б»,

За ініціативи Президента України Володимира Зеленського він подарований фондом Ріната Ахметова

За інформацією Олександра Терещука, керівника Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Хмельницької обласної ради, на Хмельниччину було виділено 4 автомобілі медичної допомоги : 2 – «Пежо» і 2- «Ситроен» (один з них отримав Нетішин).

Багато зусиль для того, щоб саме Нетішин отримав сучасний автомобіль екстреної медичної допомоги доклав Іван Гладуняк, депутат обласної ради. «Велика проблема була в тому, що в місті, де розташована АЕС, не було сучасного автомобіля швидкої допомоги. На сьогодні ця проблема вирішена. Екстрена допомога буде надаватись хворим не тільки на території міста чи в межах обслуговування, а й тим хворим, яких потрібно доправити до Хмельницького чи Києва», - зазначив він.

 Щиро подякував Івану Гладуняку за співпрацю та постійну увагу до проблем нетішинців міський голова Олександр Супрунюк, відзначивши при цьому важливість придбання такого автомобіля для міста, який значно поліпшить якість та оперативність медичного обслуговування населення.

 «Автомобіль – це для нас казка», - так охарактеризував сьогоднішню подію Юрій Уляницький, завідувач Нетішинської підстанції екстреної медичної допомоги. Через декілька днів «Ситроен» вирушить на виклики. А спочатку потрібно протерти, прокрути, змастити всі його механізми, ознайомитись з медичним обладнанням.

 Слід зазначити, Нетішинська підстанція екстреної медичної допомоги, маючи штат близько 40 чоловік ( одна лікарська і дві фельдшерські бригади), обслуговує не тільки Нетішин, а й навколишні села: Старий Кривин, Новий Кривин, Лисиче, Потереба, Дідова Гора, Комарівка.

 

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради