Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Не емоції, а конструктив повинен панувати в діалозі

03 лип 2019

У вівторок, 2 липня, міський голова Олександр Супрунюк спілкувався з мешканцями будинків № 19, 21, 21а, 23 по просп. Незалежності. На зустрічі були присутні перший заступник міського голови Іван Романюк, заступник міського голови Ольга Бобіна, директор КП НМР «Благоустрій» Віктор Кондрацький, начальник КП НМР «ЖКО» Олександр Третяк, начальник управління соціального захисту населення Валентина Косяк та заступник начальника управління Тетяна Янюк.

Під час спілкування люди просили встановити в дворі їхніх житлових будинків альтанку та ще один дитячий майданчик, бо на сьогодні діти граються на 2-х майданчиках з металевими конструкціями, які були облаштовані багато років тому. Містяни в своєму дворі просили замінити лавочки, бо встановлені – зависокі, на них незручно сидіти. Також жіночки поважного віку просили встановити ще лавочки вздовж просп. Незалежності в напрямку поліклініки - йдучи пішком на прийом до лікаря вони стомлюються і немає де перепочити. Проблему з лавочками пообіцяв вирішити директор КП «Благоустрій», як і належно прибирати дворову дорогу та відремонтувати її невелику ділянку. А ось прохання встановити спеціальну лавочку для дитини з інвалідністю біля одного з під’їздів буд. № 21а доведеться мешканцям переадресувати ОСББ, яке створене співвласниками цього будинку і воно обслуговує територію, прилеглу до нього.

Мешканці ж/б № 23 скаржились на свої проблеми: протікає стик між покрівлею входу до під’їзду і стіною будинку та на технічному поверсі поселились голуби, як наслідок, на верхніх поверхах будинку – антисанітарія та сморід. А мешканці ж/б №19 просили виділити з міського бюджету гроші на капітальний ремонт їхнього будинку (мова йде про підмостку ) та обурювались з приводу не виконання, на їхню думку, обіцянок міської влади.

Люди хотіли почути відповідь на те, чому такий високий тариф на електроенергію та хто його встановлює і чи існує можливість змінити форму управління будинком – від ОСББ до управителя - КП «ЖКО».

 Варто зауважити, загалом зустріч проходила конструктивно. Але цього разу не обійшлося без провокативних дій зі сторони окремих громадян, які свідомо маніпулюючи громадською думкою та фактами, намагались ввести присутніх в оману. Не чуючи і не беручи до уваги думку інших, емоційно намагались переконати присутніх в своїй правоті. Причому контр-аргументи міського голови та інших їх не цікавили. Зрештою, всі проблеми, озвучені нетішинцями взято до уваги. Про хід їх виконання можна буде дізнатися з інформаційного листка, який буде розміщено згодом на дошці оголошень в кожному під’їзді.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської  міської ради