Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

На прийомі з особистих питань у Старому Кривині

12 вер 2019

У вівторок, 10 вересня, в приміщенні Старокривинської сільської ради здійснювала прийом громадян заступник міського голови Ольга Бобіна. Вона переймається питаннями освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, спорту, материнства і дитинства, сім’ї та молоді.

На прийомі побували 6 мешканців Старого Кривина – просили посприяти у вирішенні різного роду проблем. Стосувались вони як повноважень заступника міського голови (офіційне працевлаштування керівника гуртка з боротьби самбо, налагодження на постійній основі прибирання спортивного залу та будинку культури, встановлення опалення в будинку культури, сприяння у функціонуванні сільського ветеранського хору та вирішення питання з пошуком акомпаніатора), так і інших проблем життєдіяльності села (забезпечення людей скрапленим газом, встановлення банкомату та контейнерів для збору сміття, приватизація земельних ділянок відповідно до нині діючого законодавства, облаштування перукарні та ін.). Деякі питання були вирішені безпосередньо під час спілкування.

Наступного дня, у середу, під головуванням Ольги Бобіної відбулась робоча нарада за участю начальника управління освіти Василя Миська, начальника управління культури Івана Михасика, начальника фінансового управління Валентини Кравчук. На ній були проаналізовані та обговорені проблеми, озвучені старокривинцями. Дані конкретні доручення щодо їхнього виконання. Варто нагадати, що розпорядженням міського голови Олександра Супрунюка від 9 червня 2019 року затверджено графік прийому громадян сіл Старий Кривин та Новий Кривин з особистих питань керівництвом Нетішинської міської ради та її виконавчого комітету.

 Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради