Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

На порядку денному – важливі питання життєдіяльності міста

21 чер 2019

20 червня під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання було розглянуто 16 різноманітних питань щодо забезпечення життєдіяльності міста.
Одним із перших рішенням виконкому був прийнятий план роботи виконавчого комітету міської ради на III квартал. Членами виконкому прийнято рішення про видалення зелених насаджень на території відділення поштового зв’язку №1 м.Нетішин «Укрпошта». Присвоєні поштові адреси індивідуальним (садибним) житловим будинкам. Членами виконкому підтримано проект рішення «Про надання КП НМР «ЖКО» дозволу на перепланування житлового приміщення у гуртожитку міста, що на вул. Варшавська, 9». Було внесено зміни до попередніх рішень виконкому, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.
Прийнято ряд рішень, що стосуються захисту прав дітей. Зокрема, затверджено висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання неповнолітнього, для його тимчасового виїзду за межі України. Матері надано дозвіл на реєстрацію місця проживання малолітньої без згоди її батька. Встановлено режими роботи місцевого магазину «Подільський фермер» та об’єкта тимчасової дрібнороздрібної торгівлі ФОП Андрія Новака. Також присутні ухвалили рішення про надання 15 мешканцям міста кошти на лікування (суми складають від 1 до 5 тис.грн.).


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради