Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

На порядку денному засідання виконкому питання життєдіяльності міста

22 лют 2019

Учора, 21 лютого, під головування міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на порядок денний якого було винесено 28 питань.

Рішенням виконкому було взято до відома виконання фінансових планів двох комунальних підприємств «Книги» та «Нетішинський міський ринок». Якщо КП «Книги» за результатами роботи за 2018 рік отримало чистого прибутку в сумі 43,7 тис. грн., то КП «Нетішинський міський ринок» мало дохід 1327, 2 тис. грн., а витрати становлять 1326, 4 тис. грн. На підприємстві була не виплачена в повному обсязі заробітна плата, проте на сьогодні це питання вирішено – рішенням міської ради були виділено кошти на погашення такої заборгованості.

Члени виконкому своїм рішенням утворили наглядові ради двох комунальних підприємств: «ЖКО» та «Торговий центр». Визначені місця для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на об’єктах благоустрою міста, утворено комісії щодо передачі завершеної капітальним ремонтом санвузлів у ЗОШ №2, з безоплатної передачі майна територіальної громади Нетішина з балансу міського краєзнавчого музею на баланс територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та іншого комунального майна з балансу КНП НМР «СМСЧ» на баланс виконкому, присвоєно поштові адреси будівлям індивідуальних забудовників, надано дозвіл ОСББ «Волинь – Нетішин» на розміщення зовнішньої реклами терміном на 5 років (буд. 21а по проспекті Незалежності), внесено зміни до складу координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

Прийнято рішення про порушення клопотання перед Хмельницькою ОДА про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» Галині Федорчук (мати 6 дітей), прийнято ряд рішень, що стосуються захисту прав дітей, надано матеріальну допомогу на лікування для 7 нетішинців (сума складає від 2 до 5 тис. грн.).

Три питання порядку денного стосувались житлової політики: надано дозвіл КП НМР «ЖКО» на переведення нежитлового приміщення у житлове (гуртожиток – просп. Незалежності,12), затверджено фонд житла для тимчасового проживання громадян, які проживають у місті у зв’язку з роботою, або опинились у надзвичайно складних життєвих умовах, і таке житло є єдиним місцем проживання, внесено зміни до положення про громадську комісію з житлових питань при виконкомі. Разом з тим, членами виконкому не було прийнято позитивного рішення щодо встановлення режиму роботи кафе «Монако» (просп. Незалежності, 22а) за погодженням з його власником, оскільки воно суперечить попередньому рішенню виконкому, яке передбачало облаштування на цій земельній ділянці відкритого торговельного літнього майданчика.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради