Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Музично, весело і завзято пройшло святкове закриття пришкільних таборів у Нетішині

21 чер 2019

Ось і завершили свою роботу літні пришкільні табори з денним перебуванням дітей у Нетішині. Впродовж 14 днів вихованці таборів брали активну участь у виховних заходах, конкурсах, вікторинах та тренінгах. Дозвілля 475 дітей, які відпочивали у пришкільних таборах було насичене ранковими руханками, цікавими екскурсіями, квестами, смачними сніданками та обідами, приготовленими за рекомендаціями відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка, ігровими заняттями з вивчення англійської мови та багато іншого.
Учора, 20 червня, святкове закриття пришкільних таборів зібрало у великій залі палацу культури чимало вихованців та гостей свята. На захід завітала заступник міського голови Ольга Бобіна, начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько, заступник начальника Служби у справах дітей виконкому Валентина Околот та активісти громадських організацій нашого міста. Останній день приніс для вихованців пришкільних таборів не менш цікаві хвилини відпочинку. Солісти і творчі колективи Будинку дитячої творчості і Палацу культури підготували для малечі насичену концертну програму. Вихованці таборів теж демонстрували свої таланти у вокальних та хореографічних номерах.
Під час свята співзасновниця ГО «Успішна молодь Нетішина» Вікторія Сидорук відзначила активних учасників серії тренінгів «Стоп Булінг», які напередодні пройшли у таборах, подарунковими сертифікатами. Також Вікторія Сидорук вручила подяку начальнику управління освіти виконкому Василю Миську за плідну співпрацю та допомогу в організації семінарів для дітей.
Після концертної програми діти поринули в захоплюючий флешмоб від ГО «Актив міста». Професійний тренер та співзасновниця громадської організації Вікторія Звонцева підготувала для малечі веселі та активні руханки. По завершенню найактивніших учасників чекали сюрпризи від організаторів. Варто зазначити, що цьогоріч на роботу пришкільних таборів з денним перебуванням дітей з міського бюджету було виділено 414,9 тис. грн.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради