Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Молодь Нетішина і Старого Кривина готові співпрацювати

10 кві 2019

В останні роки роки молодіжна політика у Нетішині зазнала позитивних змін. У нашому місті створюється багато можливостей для всебічного розвитку та реалізації молоді: третій рік поспіль проводиться Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест», Всеукраїнський півмарафон «Незалежні люди», Всеукраїнський турнір з велотріалу, надаються стипендії для обдарованих і талановитих дітей та молоді, перспективних спортсменів, премія «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя», премія у сфері фізичної культури та спорту «За вагомий внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху у місті», Подяка Нетішинського міського голови для активної молоді, що успішно реалізує у місті Нетішині державну молодіжну політику, надається одноразова грошова винагорода спортсменам, тренерам за досягнутий високий результат у змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня, організовуються безліч спортивних та інтелектуальних ігор, змагань, культурних заходів. За результатами національного конкурсу «Молодіжна столиця України» Нетішин вдруге отримав Подяку за активну та гідну участь у конкурсі. Наше місто є гарним прикладом того, як влада та молодь повинні співпрацювати.
8 квітня відбулася зустріч за участю міського голови Олександра Супрунюка, заступника міського голови Ольги Бобіної, керівників управлінь, відділів виконавчого комітету міської ради, комунальних підприємств міста, ГО «Успішна молодь Нетішина», лідерів учнівського самоврядування м. Нетішин і Старокривинського НВК. Прагнучи спільно сприяти розвитку молодіжного руху, тісній співпраці молоді, влади і громадських організацій, присутні обговорили шляхи співпраці у сферах освіти, культури, спорту, проведення спільних заходів, створення цікавих та корисних проектів.
Очільник міста Олександр Супрунюк спільно із заступником міського голови розповіли присутнім, про програми підтримки молоді, про взаємодію органу місцевого самоврядування з школярами, сприяння культурному розвитку молодого покління та багато іншого. Представники ГО «Успішна молодь Нетішина» запропонували підписати чотирьохсторонній Меморандум про співпрацю між виконавчим комітетом міської ради, громадською організацією, міською радою ледрів учнівського самоврядування загальноосвітніх закладів міста та лідерами учнівського самоврядування Старокривинського НВК. Присутні з радістю підтримали пропозицію, однак, кожна зі сторін-учасників має можливість протягом декількох тижнів внести доповнення та побажання до Угоди.
Молоді люди склали попередній план заходів, які бажають реалізувати спільно – флешмоби, ярмарки, просвітницькі та соціальні проекти. Також школярі познайомилися з діяльністю «Агенції місцевого розвитку». Молодь детальніше дізналася про Нетішинський Хаб – вільний простір, який безкоштовно можуть відвідувати всі охочі. Саме тут можна безкоштовно проводити свої заходи: тренінги, лекції, ігрові заняття, вечори кіно та багато іншого. Молодь Нетішина та Старого Кривина готові до плідної роботи та тісної співпраці.
 
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради