Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Многая літа, Дмитре Івановичу!

26 лют 2019

25 лютого довгожитель нашого міста, ветеран Другої світової війни, вчитель з 56-річним стажем, людина, що пережила три голодомори Дмитро Іванович Мельник святкував своє 100-річчя. Незважаючи на усі життєві випробування, які прийшлися на долю нетішинця, його оптимізму, мудрості та добропорядності можна лише позаздрити.
У цей день подарунки й щирі вітання на адресу ювіляра звучали від великої родини, друзів, колишніх учнів та колег, молодого покоління. З нагоди 100-річного ювілею на свято до Дмитра Івановича завітали міський голова Олександр Супрунюк, заступник очільника міста Ольга Бобіна і керуючий справами виконавчого комітету Нетішинської міської ради Оксана Брянська. Представники міської влади вручили імениннику Почесну грамоту Хмельницької обласної ради, відзнаку виконавчого комітету міської ради нагрудний знак «За честь і мужність» та цінний подарунок – крісло-гойдалку для гарного та приємного відпочинку довгожителя.
Щирі вітання звучали з вуст міського голови Олександра Супрунюка. «Для мене честь стояти сьогодні поруч з Вами. Я пишаюся тим, що в нашому місті живуть такі люди, як Ви. Дмитро Іванович – наша гордість! Низько вклоняюсь та висловлюю Вам сердечну вдячність за героїзм. Впевнений, що Ваша самовідданість та патріотизм завжди будуть прикладом для молодого покоління. Міцного здоров’я, сили та наснаги Вам!», – наголосив у своєму вітальному слові очільник міста. До привітань долучилася заступник директора Хмельницької АЕС Альвіна Шестак. Від імені генерального директора Миколи Панащенка та багаточисельного колективу вона привітала ювіляра зі славною датою. Альвіна Петрівна бажала здоров’я, довголіття та підтримки рідних. Гарні емоції усім присутнім цього дня дарували вихованці Зразкового ансамблю бального танцю "Шарм", керівник Лариса Грищук Будинку дитячої творчості. Розчулений сивочолий іменинник дякував гостям за теплі побажання та пам’ятні подарунки
.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради