Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

КП НМР «ЖКО» – переможець конкурсу з вивезення сміття на території Нетішинської ОТГ

15 сер 2019

Конструктивно попрацювали члени виконавчого комітету міської ради, вирішивши важливі питання на засіданні, яке відбулося 14 серпня. Під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка розглянуто та прийнято 27 рішень.

Одним із перших присутні заслухали звіт про виконання фінансового плану КП НМР «Комфорт» та визнали роботу директора комунального підприємства Артема Руденка задовільною. Встановлено режим роботи студії краси «Лайм». Прийнято рішення про видалення зелених насаджень, що є аварійними та сухостійними у районі житлового будинку №13, що по просп. Незалежності, а також у районі шламонакопичувача ВП ХАЕС, відповідно до актів обстеження. Підтримано рішення про переведення садового будинку в житловий. КП НМР «ЖКО» надано дозвіл на переведення нежитлових приміщень, що на просп. Незалежності, 12 у житлові. Прийнято рішення «Про організацію у 2019/2020 навчальному році допризовної підготовки, підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей та відбору кандидатів до вищих військових навчальних закладів». Внесено ряд змін до попередніх рішень виконавчого комітету міської ради.

У ході засідання члени виконавчого комітету підтримали ведення в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на надання послуги з вивезення побутових відходів на території Нетішинської міської ОТГ. Відтак, виконавцем послуг з вивезення побутових відходів в населених пунктах Нетішинської міської ОТГ: на території міста Нетішин і на території сіл Старий Кривин та Новий Кривин є КП НМР «ЖКО». Договір щодо надання послуг з вивезення побутових відходів буде складено на 12 місяців. Члени виконкому розглянули питання, що стосувалися захисту прав дітей, зокрема, надали дозволи на вчинення правочинів щодо житла (майна), право власності чи користування яким мають діти (майнові права дітей не було порушено) та інше. Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги на лікування мешканцям міста.


Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради