Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Комунальне підприємство «Книги»: тут завжди вам раді

24 гру 2019

Гарний результат роботи на кінець 2019 року має КП НМР «Книги»: більше 20 тис. грн прибутку, з них більше 8 тис. грн буде перераховано до міського бюджету. Господарює воно на 2-му поверсі будівлі торгового центру в магазині «Книги», орендуючи приміщення в КП НМР «Торговий центр» та сплачуючи власними коштами комунальні та експлуатаційні послуги. КП «Книги» –підприємство малочисельне за штатом – директор Галина Кузьмінська та продавець Валентина Федас. Досвідчені, обидві більше 35 років мають справу з роздрібною торгівлею книгами

 За словами Галини Кузьмінської, цьогоріч майже на 500 тис. грн продано книг – дитячої, шкільної, художньої та методичної літератури українських видавництв. «Ми постійно «тримаємо руку на пульсі»», – зазначає директор комунального підприємства. Вона багато читає. Не уявляє свого життя без книги. Тому залюбки може порадити, розрекламувати покупцеві всі новинки.

 Великим попитом у нетішинців користуються книги сучасних українських авторів. У магазині «Книги» можна знайти новинки літератури, зробити замовлення. Якщо книга українських видавництв, замовлення виконується протягом 3-5 днів. Ще в магазині можна купити канцтовари, поліграфічну продукцію. Вибір – широкий, ціни – помірні.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради