Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зустріч була дієвою та конструктивною

14 чер 2019

У четвер, 11 червня, міський голова Олександр Супрунюк спілкувався з мешканцями будинків № 2, 4, 6 по вулиці Будівельників та №18 по просп. Незалежності. На зустрічі були присутні секретар міської ради Олена Хоменко, перший заступник міського голови Іван Романюк, заступник міського голови Ольга Бобіна, директор КП «Благоустрій» Віктор Кондрацький, представники КП «ЖКО», управління соціального захисту населення.

Питання, які порушувались нетішинцями, стосувались, здебільшого, функціонування їхніх будинків та благоустрою дворової території. Цікавились, на яких умовах і за яким принципом здійснюються сьогодні капітальні ремонти будинків, де подівся пожежний «рукав» (вул. Будівельників, 4), складовою тарифу за надання комунальних послуг, що надає управитель –КП «ЖКО». Просили люди пояснити, чому різниться вартість обслуговування 1 м. кв. в будинках, де створені ОСББ і там, де управителем є КП «ЖКО». Не розуміють, чому там, де господарює ОСББ, мешканці отримують одну платіжку, в якій значиться і послуга за вивезення сміття, а чому за цю послугу доводиться платити окремо мешканцям багатоповерхівок, в яких управитель КП «ЖКО».

 Що стосується благоустрою, то люди просили встановити лавочки та ще один дитячий майданчик між будинками, відремонтувати вуличне освітлення між будинками № 3 та №4, привезти додатково піску на дитячий майданчик, прибрати старий металевий вагончик, що встановлений неподалік буд №6 по вул. Будівельників.

 Разом з тим, обурювались через сморід від випалювання деревного вугілля, який поширюється з «піонерки» (Олександр Супрунюк довго пояснював «історію протистояння» міської влади і підприємців, які займаються цим бізнесом), стихійними автостоянками біля будинків (водії не бажають залишати свої авто на платних та безплатних автостоянках, де вистачає вільних місць).

 Запитували нетішинці про перспективи будівництва дитячого садка по вул. Варшавській та містка через р. Горинь поблизу стадіону.

 Були питання і особисті, що стосувались надання субсидій населенню. Консультації людям надавала заступник управління соціального захисту Тетяна Янюк.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради