Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Знаходьте час для добра: спільними зусиллями ми зібрали 10 тис. 367 грн. на лікування «дівчинки-метелика»

21 гру 2019

У шаленому ритмі життя ми не завжди знаходимо час на добрі справи, а от напередодні новорічних свят, коли всі так чекають дива, якраз час і самим зробити добро.
19 грудня, у День Святого Миколая, працівники виконавчого комітету Нетішинської міської ради і його структурних підрозділів об’єднали зусилля та вперше організували благодійну акцію «Відкрий серце для добра», щоб допомогти 5-річній Маргариті Машук. Життя маленької нетішинки дещо відрізняється від нашого з вами. Будь-який неправильний дотик і на шкірі з’являється рана. Усе через рідкісне генетичне захворювання – бульозний епідермоліз. Рани і нестерпна біль проявляються навіть від легкого дотику. Щодня батьки дівчинки борються з недугою, використовуючи дороговартісні бинти, мазі та харчування.
Цього дня на площі біля головної ялинки нашого міста ми продавали випічку, виготовлену власноруч. Тістечка, печиво, вафлі, торти, пироги і гарячі напої – чого тільки не було на столах. Домашню випічку охоче розкуповували і дорослі, і малі. «Щиро дякую усім за допомогу. Я приємно вражена вашою підтримкою, це вперше для моєї дитини організували таку акцію. Ми усією родиною дуже вдячні виконавчому комітету за ваші щирі серця та безкорисливі вчинки», – зазначила мама маленької нетішинки Віта Криворучко. Під час заходу було зібрано 10 тис. 367 грн., які були передані батькам 5-річної Маргаритки Машук.
Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до благодійного заходу! Сподіваємося, наша спільна підтримка, хоч трохи, але допоможе «дівчинці-метелику». Закликаємо усіх не бути байдужими! Долучайтеся! Разом ми – велика сила! Допоможемо спільними зусиллями! Якщо ви бажаєте допомогти родині, надаємо реквізити картки мами маленького сонечка Криворучко Віти Іванівни 5168 7573 3959 5219.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради