Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зміни до бюджету прийнято, згоду на укладання договору на право оренди надано

13 лют 2019

12 лютого 2019 року відбулось пленарне засідання п’ятдесят першої (позачергової ) сесії Нетішинської міської ради VII скликання, на розгляд якої було винесено 5 питань.

Депутатами прийнято рішення про дострокове припинення повноважень свого  колеги Сергія Рижука, обраного депутатом Нетішинської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Нетішинської міської організації ВО «Свобода».   Попередньо відповідну заяву С. Рижук  написав на ім’я міського голови Олександра Супрунюка.

 Внесено зміни до програми фінансової підтримки комунальних підприємств Нетішинської міської ради на 2018-2020 роки, затвердженою рішенням 48 сесії міської ради від 21 рудня 2018 року. Зміни були продиктовані необхідністю надання з бюджету міста поворотної  фінансової допомоги КП НМР «Нетішинський міський ринок» (100 тис. грн.) для погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам підприємства, заборгованості зі сплати податків і зборів та інших обов’язкових платежів.

Ухвалюючи зміни  до бюджету міста на 2019рік, депутати також підтримали додаткові пропозиції про виділення  коштів для технічного обстеження частини приміщення поліклініки та експертизи проекту капітального ремонту поліклініки   (40 тис.468 грн.);  проведення експертизи проекту капітального ремонту частини будівлі виконкому (11 тис. грн.); проведення експертизи проекту капітального ремонту частини будівлі Палацу культури (14 тис. грн.); для виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво (реконструкцію) електричних мереж внутрішнього забезпечення електроустановок по об’єкту на пр. Курчатова, 8 (62 808 грн.); для покращення технічного забезпечення Управління державної казначейської служби в м. Нетішині (50 тис. грн.).

Рішенням міської ради внесено зміни до Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно територіальної громади міста Нетішина та пропорції її розподілу. Також надано згоду Фонду комунального майна м. Нетішина на укладання договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Нетішина загальною площею 312, 69 кв.м, що обліковується на балансі КП НМР «Торговий центр», строком на 5 років 11 місяців. Оголошення про намір здачі в оренду комунального майна обов’язково буде оприлюднене в ЗМІ.

 

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради