Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зворотній зв’язок

28 тра 2019

Декілька днів тому на електронну пошту виконавчого комітету надійшов лист від мешканки Нетішина Дарії Миколаївни Гончарук.
«Доброго дня Олександре Олексійовичу і ваша команда!
Хочу висловити свій позитивне здивування з приводу нашого чудового міста! Дуже помітно, що нині багато робиться в місті, не тільки в центрі, а й на його околицях. Це все помічають люди і не мовчать. Це все позитивно впливає на настрій людей і, надіємось, на перспективи нашого міста.
Тепер хочу звернути увагу на канал навколо міста. Давайте разом прикладемо зусилля і почистимо його. Багато нетішинців роблять вечірню прогулянку, вранці займаються бігом, а запах і вигляд каналу Ви знаєте який. Фонтан і територія довкола його теж потребують догляду та оновлення.
Давайте зробимо наше місто зразковим! Гадаю багато буде бажаючих приєднатись на допомогу. І Бог Вам в поміч! Дивуйте нас і надалі!
Дякую. З повагою Гончарук».
Відповідь міського голови на лист не забарилася.
«Шановна пані Даріє!
Мені дуже приємно, що є такі нетішинці, які не байдужі до того, як розвивається наше рідне місто. Серед них і Ви. Дякую за позицію!
Ви звернули увагу на стан обвідного каналу. Мені, як міському голові, теж не подобається така ситуація. У нас є план щодо його очистки та облаштування прибережної території. Але на жаль на все не вистачає грошей і часу. Вже закуплено за кошти міського бюджету земснаряд, який після періоду нересту, у червні, розпочне чистити водне плесо біля міського пляжу по вул. Варшавській, потім плануємо розпочати роботу по очищенню обвідного каналу.
Міською радою з міського бюджету виділено кошти на експертне обстеження екосистеми міста. ТОВ «Дельта-інжиніринг» із залученням спеціалістів розробляє шляхи проведення комплексної очистки екосистеми Нетішина. Багато роботи зроблено працівниками КП «Благоустрій» задля того, щоб запрацював фонтан. Це станеться зовсім скоро – 1 червня. Працюватиме він у вихідні дні. Також облаштовано територію біля фонтану, а ось елементи його бетонних конструкцій, які були розкрадені мешканцями міста, доведеться поновлювати.
Я запрошую всіх бути ініціативними та небайдужими. У нас є волонтери , і їх чимало, які готові працювати, і вже працюють, на благо міста, але мені хотілося б, щоб таких людей було значно більше.
Долучайтесь! Буду радий співпраці! З повагою Олександр Супрунюк, міський голова».