Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Затверджено Порядок поворотної фінансової допомоги для підтримки і розвитку ЖКГ

05 кві 2019

Учора, 4 квітня, під головуванням першого заступника міського голови Івана Романюка, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, на якому було розглянуто 23 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.
Рішенням виконкому взято до відома звіт про виконання фінансового плану КП НМР «Агенція місцевого розвитку» за 2018 рік. Було заплановано одержання доходів на загальну суму 676, 5 тис. грн., а виконано на суму – 668, 8 тис. грн. Одноголосно члени виконкому затвердили порядок надання КП НМР «Агенція місцевого розвитку» поворотної фінансової допомоги для підтримки і розвитку житлового фонду Нетішина: впровадження енергоефективних заходів, поточного та капітального ремонтів, модернізації та реконструкції житлового фонду міста у багатоквартирних будинках. Поворотна фінансова допомога надаватиметься на визначені Положенням цілі на принципах поворотності, безоплатності, строковості, цільового використання, співфінансування і контролю. Загальна сума наданої отримувачам поворотної фінансової допомоги на реалізацію заходів підтримки і розвитку житлового фонду Нетішина не може перевищувати одночасно 1 млн. грн.
Через 15 днів з дня опублікування в газеті «Нетішинський вісник» набере чинності рішення виконкому про встановлення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів. Так, 1 куб. м. перевезення побутових відходів для населення становитиме 106, 51 грн. (з урахуванням ПДВ), для бюджетних установ – 115,56 грн., інших споживачів – 120,58 грн.; захоронення побутових відходів (відповідно): 32, 18 грн., 34, 92 грн., 36, 44 грн..
На засіданні виконкому було прийнято рішення про завершення опалювального сезону 2018/2019 р. в місті. У випадку, якщо середньодобова температура після 15 квітня становитиме нижче 8 градусів тепла, опалювальний сезон продовжиться. Затверджено Схеми теплопостачання Нетішина (буде оприлюднена на офіційному сайті Нетішинської міської ради); визначено величину опосередкованої вартості наймання житла в Нетішині у І кварталі 2019 р. (рішення буде оприлюднене в газеті «Нетішинський вісник»); надано дозвіл КП НМР «ЖКО» на переведення 2-х нежитлових приміщень, що на просп. Незалежності,12, у житлові (приміщення, в яких розміщався Нетішинський міський відділ державної виконавчої служби); надано дозвіл на встановлення режиму роботи 3-х об’єктів торгівлі та об’єкту з надання послуг на батутах та надувних дитячих майданчиках; передано у власність громадян житлові приміщення у гуртожитках, що належать до комунальної власності м. Нетішина, а громадянам, які використовують приміщення на умовах найму, відмовлено у передачі їх у приватну власність, призначено уповноважених осіб для здійснення заходів у випадках виявлення фактів насильства.
Схвалено членами виконкому ряд питань, що стосувались захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей та проект рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 18 мешканцям нашого міста. Її розмір становить від 2 до 5 тис. грн.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради