Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому:змінено розклад руху міського автобусу

18 кві 2019

Сьогодні, 18 квітня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на розгляд якого було винесено 26 питань. Рішенням виконкому прийнято ряд організаційних питань.

Утворено координаційну раду з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків міста, затверджено її склад та заходи такого відпочинку. Розрахунок видатків на організацію і проведення заходів оздоровчої кампанії 2019 року становить 1376, 9 тис. грн. Утворено та затверджено також склад організаційного комітету щодо відзначення у місті Дня пам’яті та примирення і 74-ої річниці Перемоги у Другій Світовій війні. Утворено організаційний комітет щодо підготовки та проведення у місті заходів до 33-х роковин Чорнобильської катастрофи. Для надання одноразової грошової допомоги затверджено список осіб з інвалідністю І, ІІ та ІІІ груп, захворювання яких пов’язане з Чорнобильською катастрофою, в тому числі, прирівняних до осіб з інвалідністю внаслідок війни. Кошторис видатків становить 41 тис. 728 грн.

Внесено зміни до затвердженого раніше рішенням виконкому розкладу руху на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал – вул. Солов’євська» (буде опублікований на офіційному сайті міської ради та в газеті «Нетішинський вісник»). Зміни пов’язані зі збільшенням часу перебування автобусу на стоянці поблизу кладовища.

Рішенням виконкому безоплатно передано майно територіальної громади Нетішина з балансу Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на баланс КП НМР «ЖКО», у господарське відання (мова йде про нежитлове вбудоване приміщення по просп. Курчатова, 1, яке перебувало в оперативному управлінні терцентру).

Серед прийнятих рішень: утворено комісію щодо передачі КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» завершеної капітальним ремонтом частини будівлі поліклініки (заміна вікон на 1-4 поверхах); присвоєно поштові адреси 3-м індивідуальним (садибним ) житловим будинкам, забудовниками яких є нетішинці; передано у власність громадян житлові приміщення в гуртожитках, що належать до комунальної власності; надано матеріальну допомогу для 7 мешканців міста в розмірі від 2 до 5 тис. грн. та ін.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нтішинської міської ради