Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому:затверджено тарифи на вивіз сміття

11 жов 2019

У четвер, 10 жовтня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету. Було розглянуто 28 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення.

 Затверджено тариф на послугу з поводження з побутовими відходами у Нетішині (вивезення – 103,94 грн. за 1 куб. м, захоронення – 30,55 грн. за 1 куб. м). Разом з тим, затверджено і структуру кожної послуги. Що стосується тарифу на послугу з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів, то, відповідно до прийнятого рішення, він становитиме 88, 29 грн. за 1 куб. м. (без ПДВ). Затверджено також структуру і цього тарифу.

Затверджено також тариф (116, 77 грн. за 1 куб. м (без ПДВ)) на послугу з вивезення побутових відходів у Старому Кривині та Новому Кривині та його структуру. Це рішення виконкому буде оприлюднено на офіційному веб-сайті міської ради та в газеті «Нетішинський вісник».

Іншим рішенням виконкому визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в Нетішині у ІІІ кварталі 2019 року. - 350 грн. Воно теж буде оприлюднено, як того вимагає чинне законодавство.

Серед інших питань, було утворено комісію щодо безоплатної передачі у господарське відання завершеної будівництвом мережі зовнішнього електроосвітлення по вул. Енергетиків та комісію щодо безоплатної передачі завершеної капітальним ремонтом будівлі (заміна вхідних дверей, лінолеуму) ДНЗ №2. Прийнято рішення про видалення зелених насаджень на прибудинкових територіях, на території міста та в районі буд. №2 по вул. Шевченка. Встановлено за погодженнями з власниками режими роботи 2-х об’єктів торгівлі та об’єкту громадського харчування. Внесено зміни до складів 2-х комісій при виконкомі: з житлових питань та з оцінки вартості майна, що перебуває у власності громадянина та членів його сім’ї для визначення їхніх прав взяття на соціальний квартирний облік. Було прийнято ряд житлових питань та таких, які пов’язані із захистом прав дітей. Відповідно до рішення виконкому, надано матеріальну допомогу для 8 нетішинців. Розмір її становить від 2-х до 4-х тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради