Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому:затверджено Порядок надання одноразової грошової допомоги

18 лип 2019

У четвер, 18 липня, відбулось під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконкому, на порядок денний якого було винесено 23 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.

 Рішенням виконкому встановлено з 1 вересня 2019 року щомісячну плату батьків за навчання дітей у міських школах естетичного виховання (попередні рішення виконкому втратили чинність). При цьому, звільнено від плати за навчання дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

 Затверджено розклад руху на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал – вул. Солов’євська» (рішення буде опубліковане в газеті «Нетішинський вісник»).

 Внесено зміни до попередніх рішень виконкому, що стосуються порядку демонтажу рекламних засобів у місті, присвоєння поштової адреси індивідуального житлового будинку, затвердження плану діяльності виконкому з підготовки регуляторних актів та ін..

 Виконкомом припинено право господарського відання на об’єкти нерухомого майна КП «Бюро технічної інвентаризації»; прийнято декілька рішень щодо безоплатної передачі майна територіальної громади Нетішина, що раніше перебувало на балансі комунальних підприємств, які ліквідовані - «Нетішинський міський ринок» та «БТІ»; передано у сумісну власність громадян житлові приміщення у гуртожитках, які використовуються на умовах найму.

 Для 10 нетішинців надано одноразову матеріальну допомогу на лікування. Загальна її сума становить 36 тис. грн. Також рішенням виконкому затверджено Порядок надання одноразової грошової допомоги окремим категоріям соціально незахищених громадян міста для компенсації витрат на сплату внесків на здійснення капітального ремонту житлових будинків та ліфтів. Максимальний розмір одноразової допомоги на 2019 рік. - 1 тис. грн.

 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради