Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: юнаків-випускників чекають навчально-польові збори

21 бер 2019

Сьогодні, 21 березня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, на порядок денний якого було винесено 26 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.
Рішенням виконкому взято до відома звіти про виконання за 2018 рік фінансових планів двох комунальних підприємств міської ради «Благоустрій» та «Торговий центр». Слід зауважити, що за результатами діяльності за вказаний період 65 тис. грн. чистого прибутку було отримано першим підприємством, а другим – 222 тис. грн.
З 23 по 25 квітня 2019 року на навчальних базах із допризовної підготовки загальноосвітніх навчальних закладів міста, Нетішинського професійного ліцею та на базі стрілецького тиру в/ч А 1358 с. Цвітоха Славутського району проходитимуть навчально-польові збори юнаків випускних класів шкіл міста та професійного ліцею. Організовуватиме їх управління освіти виконавчого комітету міської ради – відповідне рішення було прийнято на засіданні виконкому.
Утворено комісію та затверджено її склад щодо передачі завершеної будівництвом частини водогону по вул. Солов’євській в садибній забудові міста. Внесено рішенням виконкому зміни до ряду попередніх рішень: стосовно продовження терміну дії затверджених норм споживання холодної та гарячої води і водовідведення в Нетішині, щодо утворення спеціалізованих служб цивільного захисту населення; складу міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, громадської комісії з житлових питань при виконкомі, комісії з питань захисту прав дитини, координаційної ради у справах дітей виконкому і т. ін.
Одноголосно члени виконкому прийняли рішення про надання сім’ї Величкевич (склад 5 чол.) квартири загальною площею 51,5 кв. по вул. Висоцького, 4 (раніше рішенням міської ради до комунальної власності територіальної громади було прийнято квартиру сім’ї Величкевич загальною площею 34,3 кв. м по вул. Варшавська, 3), передано у власність громадян 2 житлові приміщення у гуртожитках, які використовуються на умовах найму (належать до комунальної власності Нетішина). Разом з тим, відмовлено сім’ї із 4-х чоловік у передачі в спільну суміжну власність житлового приміщення у гуртожитку, яке використовується на умовах найму у зв’язку з поданням неповного пакету документів та розглядом в апеляційному суді справи щодо визнання права власності на житлове приміщення.
Своїм рішенням члени виконкому затвердили план роботи виконкому, взяли до відома інформацію про проведену роботу щодо недопущення заборгованості із виплати заробітної плати та легалізації трудових відносин у місті у 2018 році (на підприємствах міста заборгованості не спостерігалось), затвердили план заходів на 2019 рік. Ряд прийнятих питань стосувалось захисту, прав малолітніх та неповнолітніх дітей. Надано матеріальну допомогу для 8 мешканців Нетішина. Розмір допомоги становить від 1, 5 до 5 тис. грн.
З голосу, за зверненням КП НМР «ЖКО», було включено до порядку денного засідання виконкому, а згодом і позитивно проголосовано, питання про надання дозволу підприємству на улаштування заїзних кишень для транспортних засобів на об’єкті благоустрою Нетішина поблизу буд №10 по пров. Миру.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради