Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: прийнято рішення про організацію конкурсу з вивозу сміття

05 лип 2019

У четвер, 4 липня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка пройшло чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На розгляд порядку денного було винесено 12 питань.

Рішенням виконкому утворено організаційний комітет з підготовки та відзначення Дня Державного прапора України та 28-ої річниці Незалежності України, затверджено його склад та план заходів.

Найближчим часом у місті відбудеться конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Нетішинської міської ОТГ. Члени виконкому прийняли рішення про створення конкурсної комісії щодо його проведення та затверджено її склад, затверджено також конкурсну документацію. Відповідальність за забезпечення організації конкурсу покладено на відділ земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища виконкому.

На засіданні виконкому прийнято рішення про визначення величини опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в місті Нетішині у ІІ кварталі 2019 року. Сума її становитиме 300 грн. Рішення буде опубліковане в газеті «Нетішинський вісник». Прийнято рішення про передачу в спільну сумісну власність громадян 2-х приміщень в гуртожитках, які використовуються на умовах найму. Затверджено Порядок часткового відшкодування витрат особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю для придбання засобів особистої гігієни. Цим же рішенням встановлено розмір часткового відшкодування витрат вищезазначеним категоріям громадян для придбання засобів особистої гігієни на 2019 рік у сумі 500 грн. щомісяця (індивідуально). Виділено одноразову матеріальну допомогу на лікування для 9 мешканців нашого міста на загальну суму 40 тис. грн. Декілька прийнятих рішень стосувались захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.

 Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради