Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: почалась реалізація міської програми «Муніципальне житло»

07 тра 2019

Сьогодні, 7 травня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, на порядок денний якого було винесено 23 питання. Головував на ньому міський голова Олександр Супрунюк.

Членами виконкому було схвалено звіт про виконання бюджету міста за січень-березень 2019 року: загального фонду по доходах у сумі 103 878, 1 тис. грн. та по видатках у сумі 91788, 5 тис. грн.; спеціального фонду по доходах у сумі 2 086, 3 тис. грн. та по видатках у сумі 4 069, 9 тис. грн. Затверджуватиметься звіт про виконання бюджету міською радою на пленарному засіданні.

На засіданні виконкому утворено комісію щодо забезпечення організації та проведення конкурсу з відбору проектів для надання поворотної фінансової допомоги для підтримки і розвитку житлового фонду міста. Очолив її Костянтин Кирилюк, директор КП «Агенція місцевого розвитку», а до складу ввійшли голови ОСББ. Загальний обсяг поворотної фінансової допомоги становить 1 млн. грн.. Кошти передбачені для тих багатоповерхівок, співвласники яких обрали форму управління будинком ОСББ. Затверджено протокол спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло м. Нетішин на 2017-2027 роки» та надано двом нетішинкам безвідсоткову цільову позику фіксованою сумою 250 тис. грн. терміном на 5 років для придбання житла.

На засіданні виконкому утворено організаційний комітет з відзначення в місті Міжнародного дня захисту дітей, затверджено його склад та план заходів. Наступним рішенням утворено та затверджено міжвідомчу робочу групу з питань охорони дитинства та розвитку системи соціальних послуг для підтримки дітей і сім’ї. Новоутворені комітет і робочу групу очолює Ольга Бобіна, заступник міського голови

Внесено зміни до ряду попередніх рішень виконкому: про визначення місць для розміщення тимчасових пересувних споруд для провадження підприємницької діяльності на об’єктах благоустрою міста, про передачу у приватну власність земельних ділянок, про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів та про встановлення вартості необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг.

Серед інших рішень: визначено території обслуговування і закріплено їх за дошкільними навчальними закладами та школами, затверджено проектну документацію капітального ремонту поліклініки ( загальна кошторисна вартість – 5226, 311 тис. грн.), припинено за Нетішинським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) право оперативного управління на приміщення, яке розташоване по просп. Курчатова, 1, встановлено режими роботи трьох закладів торгівлі, присвоєно поштові адреси збудованим індивідуальним житловим будинкам. Надано одноразову матеріальну допомогу 12 мешканцям міста, сума її становить від 2 до 5 тисячі гривень. Декілька прийнятих рішень стосувались захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей (купівля, продаж, дарування квартир).

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради