Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: питання – різні, рішення - позитивні

07 чер 2019

У четвер, 6 червня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської  міської ради. На порядку денному розглядалось 23 питання, всі вони мали позитивне рішення.

У місті створено організаційний комітет, який очолює його заступник міського голови Ольга Бобіна, затверджено заходи та кошторис видатків з відзначення Дня молоді. Затверджено перелік об’єктів історико-культурного значення на території Нетішина. Серед них: надмогильні пам’ятні знаки (в переліку – 7), пам’ятні знаки (в переліку – 6), меморіальні дошки та бар’єри (в переліку – 11). Утворено комісію щодо передачі завершеного будівництвом водогону по вул. Солов’євська та затверджено її склад. Комісія у порядку, встановленому чинним законодавством, повинна вжити заходів щодо передачі від управління капітального будівництва виконкому до КП «ЖКО» завершеного будівництва об’єкта. Іншим рішенням утворено комісію щодо передачі ОСББ «Шевченка-20» проектної документації по капітальному ремонту покрівлі житлового будинку.

На засіданні виконкому було затверджено висновок про вартість об’єкта оренди нежитлового приміщення будівлі КП «Торговий центр» площею 312, 69 кв.м у сумі 2 183 212, 99 грн. без ПДВ, виконаний ПП «ЕКСПЕРТ-РІВНЕ-КОНСАЛ». Закріплено за виконкомом, на праві оперативного управління, об’єкт нерухомого майна – будівлю ЦНАП, загальною площею 384,5 кв. км. Також  рішенням виконкому передано майно територіальної громади Нетішина з балансу ДНЗ «Золотий ключик» на баланс «Інклюзивно-ресурсного центру», в оперативне управління. 

Затверджено структуру тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезенням та захороненням), прийнято рішення про видалення зелених насаджень на деяких прибудинкових територіях, відповідно до актів обстежень (заважають проїзду спецтехніки); установлено, за погодженням з власниками, режимів 2 об’єктів тимчасової дрібно-роздрібної торгівлі та кафе; прийнято нетішинців на квартирний облік за місцем проживання; передано у приватну власність громадян 3 приміщення у гуртожитку, які використовувались на умовах найму; надано житлове приміщення з фонду житла для тимчасового проживання громадян у гуртожитку, що на просп. Незалежності, 12 та ін. Ряд прийнятих рішень стосувались захисту прав неповнолітніх та малолітніх дітей. Рішенням виконкому надано одноразову матеріальну допомогу для 9 мешканців міста. Її загальна сума становить 27 тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради