Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: питання різні – рішення позитивні

07 бер 2019

Вчора, 6 березня 2019 року, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на порядок денний якого було винесено 26 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.

Так, прийнято рішення про організацію і проведення в місті чергового призову громадян України на строкову військову службу у квітні-червні 2019 року та створено міську призовну комісію, затверджено її основний та дублюючий склади, графік роботи; затверджено план заходів щодо наповнення бюджету міста у 2019 році та економного і раціонального використання бюджетних коштів (план економії та раціонального використання бюджетних коштів становить 6 млн. 450 тис. грн.); взято до відома виконання фінансового плану КП НМР «Комфорт» за 2018 рік; внесено зміни до рішення виконкому від 23 травня 2013 року «Про встановлення вартості необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг» та до рішення виконкому від 22 лютого 2018 року «Про комітет забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у місті Нетішині».

Рішенням виконкому затверджено проектну документацію облаштування спортивного майданчика НВК, загальна кошторисна вартість будівництва становить 7293,535 тис. грн. та надано згоду ОСББ «Чорнобилець-207» на облаштування заїзних кишень для транспортних засобів на об’єкті благоустрою міста.

Члени виконкому також підтримали проекти рішень, що стосувались житлової політики, захисту прав дітей та соціального захисту населення (надано одноразову матеріальну допомогу 14 мешканцям міста, розмір її становить від 1,5 до 5 тис. грн.).

Відділ з організаційних питань апарату Нетішинської міської ради