Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: питання розглянуті – рішення прийняті

01 сер 2019

У четвер, 1 серпня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, на розгляд порядку денного якого було винесено 27 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.

Членами виконкому було схвалено звіт про виконання бюджету міста за січень-червень 2019 р. Слід зазначити, що за вказаний період (без урахування міжбюджетних трансфертів) до міського бюджету надійшло 157 543,2 тис. грн., при плані 147 925,3 тис. грн. Виконання плану становить 106%. Цей звіт на схвалення також буде винесено на розгляд сесії міської ради.

Про заохочувальні відзнаки для дітей та молоді міста Нетішина - рішення, яке було прийнято на засіданні виконкому. Відповідно до нього, при виконкомі утворено комісію з відзнак дітей та молоді, фахівців галузей освіти, культури та спорту, затверджено її склад та положення. Затверджено також положення про премію в різних галузях.

 Взято до відома звіт про виконання фінансового плану КП «Благоустрій» за І півріччя 2019 р., а роботу директора підприємства визнано задовільною.

 Серед прийнятих рішень: внесено зміни до попереднього рішення виконкому про організацію конкурсу з визначення виконання послуг з вивезення побутових відходів на території Нетішинської міської ОТГ; утворено комісію щодо передачі завершеної капітальним ремонтом частини будівлі днз №4 «Вогник» (заміна вікон та дверей на металопластикові) та надано УКБ виконкому згоду на припинення будівельних робіт в адмінбудівлі виконкому; внесено зміни до складу адміністративної комісії при виконкомі та міської міжвідомчої координаційно - методичної ради з правової освіти населення; утворено міську комісію з формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні у 2019 р. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та ін..

Декілька прийнятих рішень стосувались видалення зелених насаджень ( у місті, на прибудинкових територіях, біля Школи мистецтв) та житлових питань ( прийняття на квартирний облік за місцем проживання на загальних підставах, зміна статусу кімнат у гуртожитку, передача у власність громадян житлових приміщень у гуртожитках).

Надано на лікування одноразову матеріальну допомогу для 7 мешканців Нетішина. Загальна сума її становить 27 тис. грн.

 Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради