Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: питання розглянуто – рішення прийнято

25 жов 2019

У четвер 24 жовтня відбулось чергове засідання виконкому. Було розглянуто 18 питань порядку денного. Головувала  на ньому секретар міської ради Олена Хоменко.

Членами виконкому було схвалено два звіти про виконання бюджетів за січень-вересень 2019 року: міста Нетішина та Старокривинської сільської ради. Установлено плату за навчання дітей у міських школах естетичного виховання. Фактично плата в усіх закладах залишається такою ж, яка діє на сьогодні в усіх закладах, окрім 2-х груп ПСМНЗ « Нетішинська міська художня школа». Відповідно до рішення виконкому, з 1 жовтня 2019 року щомісячна плата батьків за навчання дітей у групі образотворчого мистецтва, що працює на засадах самоокупності, для підготовки до вступу у ВНЗ, становитиме 430 грн., а у групі образотворчого мистецтва, що працює на засадах самоокупності, для дорослих – 460 грн.

Два прийнятих рішення стосувались видалення зелених насаджень на території ДНЗ № 7 «Оленка» та в районі буд. №15а по вул. Привокзальна с. Старий Кривин.

Рішенням виконкому передано у спільну власність громадян 2 житлові приміщення у гуртожитку, які використовуються на умовах найму; продовжено строк дії договорів найму 2 соціальних двокімнатних квартир, що по вул. Варшавська, 3а; внесено зміни до складу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Внесено також зміни до Порядку часткового відшкодування витрат особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю для придбання засобів особистої гігієни. Зміни стосувалися вилучення з Порядку надання звітних документів про цільове використання виділених коштів.

Затверджено протокол міської відповідної комісії, якою прийнято рішення про виплату 4 дітям ( дитині-сироті та трьом дітям, позбавленим батьківського піклування ) грошової компенсації (субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам ) на придбання житла. Сума виплати кожному становить 353 тис. 524 грн.

На засіданні виконкому було прийнято рішення про виділення матеріальної допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем та на лікування для 8 нетішинців та 2 старокривинців.

 

 

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради