Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: затверджено ескіз пам'ятного знаку

30 сер 2019

У четвер, 29 серпня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконкому, у порядку денному якого значилось 15 питань. Членами виконкому було схвалено звіт про виконання бюджету Старокривинської сільської ради за січень-червень 2019 року: загального фонду - по доходах у сумі 1 829 тис. грн. та по видатках – 1 750, 9 тис. грн., спеціального фонду - по доходах у сумі 7,7 тис. грн. та по видатках 719, 7 тис. грн. З метою проведення ремонту доріг власними силами, було прийнято рішення провести перерозподіл бюджетних призначень загального фонду бюджету Старокривинської сільської ради ( зменшити видатки на оплату послуг та придбання матеріалів та обладнання).
Рішенням виконкому утворено організаційні комітети, затверджено їхні склади та заходи щодо відзначення Дня міста і Дня фізичної культури і спорту; затверджено план заходів з проведення Всеукраїнського тижня права у Нетішині та Старому Кривині.
Відповідно до рішення виконкому, взято до відома виконання фінансового плану КП «Нетішинський міський ринок»(перебуває в стадії ліквідації) та КП «Агенція місцевого розвитку»; безоплатно передано майно територіальної громади Нетішина з балансу Фонду комунального майна Нетішина та баланс КП «Благоустрій», у господарське відання, загальною вартістю 77 тисяч 855 грн.; затверджено фонд житла для тимчасового проживання громадян.
На підставі акту обстеження зелених насаджень, прийнято рішення про видалення окремих зелених насаджень в районі буд. №3 по вул. Шевченка.
З метою розгляду колективного звернення громадян (мешканців буд. №9 по вул. Набережна та №15 по вул. Будівельників ), виконкомом внесено зміни до попереднього рішення виконкому (від 2 серпня 2016 р. ) «Про надання КП «ЖКО» згоди на улаштування майданчиків для встановлення контейнерів для роздільного збирання побутових відходів» - з переліку виключено ж/б № 15 по вул. Будівельників (нетішинці просили узаконити як сквер місце, на якому мав би розміститись майданчик для встановлення контейнерів).
З метою належного вшанування у Нетішині пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій, голова ГО «38 сотня імені Устима Голоднюка» Наталія Обушна звернулась до міського голови з письмовим клопотанням посприяти у встановленні на просп. Незалежності пам’ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій та просила передбачити на це кошти у міському бюджеті. Враховуючи дане клопотання, рішенням виконкому затверджено ескіз пам’ятного знаку, а на КП «Благоустрій» повинно забезпечити його встановлення. Для семи мешканців міста та трьох старокривинців надано одноразову матеріальну допомогу на лікування.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради