Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: встановлено тарифи на вивіз смітт

24 тра 2019

У четвер, 23 травня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Було розглянуто 32 питання порядку денного.
Рішенням виконкому встановлено тарифи на послуги з вивезення побутових відходів, які надаються КП НМР «ЖКО». Отже, з урахуванням ПДВ, вартість вивезення кубічного метру побутових відходів становить 104, 51 грн., захоронення побутових відходів – 34,49 грн.. Тариф на послуги з поводження з побутовими відходами – 139 грн. за куб. м. з ПДВ. З 1 травня, у зв’язку зі змінами в законодавстві, діє єдиний тариф для всіх категорій споживачів.
На засіданні виконкому відповідним рішенням визнано задовільною роботу підприємств міста, що здійснюють свою господарську діяльність у сфері ЖКГ, з проходження опалювального сезону 2018/2020 р.( КП НМР «ЖКО», КП НМР «Благоустрій», ВП ХАЕС). Відтепер довідки про житлові та нежитлові приміщення видаватиме Фонд комунального майна міста Нетішина – відповідне рішення було прийнято на засіданні виконкому. Цим же рішенням утворено комісію з прийому-передачі архівних документів житлових приміщень КПНМР «БТІ» для Фонду та затверджено її склад.
Надано одноразову матеріальну допомогу для 10 нетішинців, загальна сума становить 36 тис. грн. Сім питань порядку денного були присвячені видаленню зелених насаджень на території міста (в районі житлових будинків та закладів).
Також, серед прийнятих рішень,затверджено кошторисну документацію на поточний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) – 190 тис. грн.; встановлено режим роботи об’єкту торгівлі; присвоєно 2 поштові адреси індивідуальним житловим будинкам, забудовниками яких є громадяни; передано у власність громадян житлові приміщення у гуртожитках, що належать до комунальної власності (3- у приватну, 6 – у спільну); затверджено перелік квартир комунальної власності територіальної громади (налічується 223); затверджено протокол спостережної ради виконання програми «Муніципальне житло м. Нетішин на 2017-2027 роки» та інше. Було внесено зміни до ряду попередніх рішень виконкому, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради