Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: визначено місця для підгодовування безпритульних тварин

08 лют 2019

28 питань було винесено на розгляд порядку денного засідання виконавчого комітету міської ради, яке пройшло 7 лютого 2019 року під головуванням міського голови Олександра Супрунюка.

Членами виконкому прийнято рішення про зміни в розкладі руху на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування Автовокзал-вул.Солов’євська (будуть оприлюднені на офіційному сайті міської ради та в ЗМІ); уповноважено посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення в різних сферах; унесено зміни до складу адміністративної комісії при виконкомі; дозволено підприємцю І.Шумик видалити зелені насадження на орендованій нею земельній ділянці; затверджено Інструкції про порядок дій виконкому міської ради, З ДПРЗ ДСНС України в Хмельницькій області та КПН НМР «СМСЧ м. Нетішин» під час організації та проведення заходів з демеркуризації (видалення ртуті та її сполук хімічними, фізичними та механічними способами), зберігання та утилізації ртуті та її сполук; присвоєно поштові адреси індивідуальним (садибним) будинкам; утворено комісію передачі завершеної капітальним ремонтом частини покрівлі головного корпусу лікарні.

У Нетішині офіційно встановлені місця для підгодовування безпритульних тварин: на території лівого берега р.Горинь у районі пішохідного містка від вул.Млинова; на протилежному схилі дренажно-обвідного каналу від житлового будинку №5 по вул.Набережна; на території загального користування у районі стадіону СК «Енергетик» зі сторони паркової зони. Зобов’язано КП НМР «Благоустрій» облаштувати визначені місця з урахуванням санітарних вимог. 

Було прийнято ряд питань, що стосуються житлової політики: затверджено реєстр за способом забезпечення житлом учасників програми «Муніципальне житло м. Нетішин за 2017-2027 роки» (будівництво нового житла, придбання житла на первинному чи вторинному ринках); затверджено витяги з протоколів засідань житлово-побутових комісій військової частини №3043 та 3 ДПРС ДСНС України в Хмельницькій області про перереєстрацію списків працівників, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на обліку за місцем роботи та включили до списку осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень; передано у спільну власність громадян приміщення у гуртожитку, які користувалися ними на правах найму; надано 2 громадянам житлове приміщення у гуртожитку з фонду тимчасового поселення громадян, які перебувають у місті у зв’язку з роботою; надано КП НМР «ЖКО» дозвіл на перепланування частини місця загального користування по вул Набережна, 1 (гуртожиток), відповідно до проекту. Разом з тим, члени виконкому не підтримали проекти рішень щодо надання дозволів КП НМР «ЖКО» на перепланування місць загального користування в гуртожитках (пр. Курчатова, 1, вул. Набережна, 3 та пр. Незалежності, 18). Всі вони потребують детального вивчення.

Декілька прийнятих на засіданні виконкому питань стосувались соціальної сфери: затверджено план заходів з реалізації в Нетішині Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року; 12 нетішинцям надано одноразову матеріальну допомогу на лікування (від 2 до 5 тис. грн.); затверджено порядок забезпечення пільгових категорій громади міста безкоштовним зубопротезуванням; внесено зміни до попереднього рішення виконкому, що стосується надання особам з інвалідністю пільг щодо оплати за користування житлом.

 

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради