Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засяяла вогнями головна ялинка Нетішина

21 гру 2019

19 грудня, у День Святого Миколая Чудотворця, на площі перед адмінбудівлею виконавчого комітету міської ради відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки міста. Цього дня з імпровізованої сцени звучали щирі побажання щастя, здоров'я, добробуту і гарного настрою від Святого Миколая і його казкових помічників. Концертну програму присутнім дарували творчі колективи Палацу культури та Будинку дитячої творчості.

Справжні дива панували на площі – вперше у місті працювала Резиденція Святого Миколая, безліч яскравих вогників додавали відчуття казки. Цього дня у місті проходили благодійні акції, нетішинці радо фотографувалися на згадку біля головної зеленої красуні міста.

Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески та радісні дитячі вигуки. Відкриття новорічної ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть у Нетішині до свята Нового року та Різдва Христового. Нагадаємо, що цього року яскравими вогнями засяяла ще одна ялинка, яка росте у парку культури та відпочинку. Незабаром тут з’явиться ще одна святкова зона – різдвяний вертеп.  

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради