Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Заслужені перемоги талановитих вокалістів "Криниченьки"

05 бер 2019

Вони гарні, яскраві і талановиті. Крок за кроком відкривають свій потенціал глядачам з різних міст України та з-за кордону. Вони – вихованці Народного театру пісні «Криниченька» (керівник Валентина Темна) Будинку дитячої творчості. Минулі вихідні, у юних вокалістів, пройшли весело та насичено. Нетішинці мали можливість представити наше місто одразу на декількох фестивалях та конкурсах.
23-24 лютого в Києво-Печерській Лаврі відбувся Міжнародний конкурс «Талановиті діти України», який проходив у два етапи. На творчий захід з’їхалися сотні учасників з різних куточків країни, щоб відродити та зберегти самобутність народної культури – музичного, танцювального, прикладного, декоративно-ужиткового мистецтв України. У першому етапі гідно представили Хмельницьку область молодша група театру пісні «Криниченька» (10-12 років), яка в номінації «Народний вокал» отримала Гран-прі. Окрім того, в номінації «Народний вокал» соліст Назар Новак теж виборов Гран-прі, дебютантка Діана Янюк здобула диплом II ступеня. У номінації «Естрадний вокал» вокаліста Марина Коваленко отримала Гран-прі, Марія Ковба стала дипломантом I ступеня, а Діана Шкребій отримала 2 місце. У другому етапі конкурсу «Талановиті діти України» молодша група «Криниченьки» від журі одноголосно отримала Гран-прі. У номінації «Народний вокал» найвищу нагороду фестивалю – Гран-прі також здобули Марина Коваленко, Назар Новак та Діана Шкребій.
24 лютого Всеукраїнський фестиваль «Зірки та Зіроньки», який проходив ТРЦ «Dream Town 2», об’єднав на одній сцені сотні талановитих дітей України. Серед них були й учні Валентини Темної. Відтак, солістка Марина Коваленко здобула 1 місце, молодша група виборола диплом I ступеня. Дебютанти – підготовча група (8-9 років) стали дипломантами II ступеня. На Міжнародному конкурсі «Створюй майбутнє зараз» молодша група «Криниченьки» виборола почесне 1 місце, у номінації «Естрадний вокал» Діані Шкребій поталанило здобути заслужене Гран-прі, тоді як диплом I ступеня дістався талановитій Марії Ковбі, а друге місце – Марині Коваленко. У номінації «Народний вокал» Назар Новак отримав 1 місце. Переможці отримали кубки, медалі та грамоти від організаторів. Також вокальний колектив був нагороджений спеціальною відзнакою за збереження та примноження національних традицій. Щасливі усмішки батьків та гордість рідного та самовідданого керівника за своїх обдарованих дітей наповнювали атмосферу фестивалів та конкурсів теплом та радістю. Пишаємося! Успіхів вам, юні таланти Нетішина!


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради