Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Розпочала роботу ліквідаційна комісія

06 чер 2019

Сьогодні, 6 червня, відбулося перше засідання ліквідаційної комісії Старокривинської сільської ради. Комісія утворена рішенням 57-ї позачергової сесії Нетішинської міської ради від 31 травня 2019 року. Очолює її заступник  міського голови Оксана Латишева.

Члени комісії обговорили алгоритм дій на найближчий час, зокрема, порядок проведення інвентаризації та передачі документації від Старокривинської сільської ради до Нетішинської міської ради і порядок проведення інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових активів та розрахунків Старокривинської сільської ради. Вирішено здійснити моніторинг закладів, які утримуються за рахунок бюджету Старокривинської сільської ради, в тому числі, моніторинг майна, активів та зобов’язань громади.

 Робота ліквідаційної комісії – це перший важливий крок із переліку організаційних заходів щодо добровільного приєднання територіальної громади. Інформація про діяльність комісії обов’язково буде висвітлюватись на офіційному сайті Нетішинської міської ради та ЗМІ.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради