Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

За порушення законодавства доведеться відповідати

13 чер 2019

Виконавчим комітетом Нетішинської міської ради нещодавно було направлено чергове звернення до Головного управління Держгеокадастру в Хмельницькій області щодо використання земельних ділянок на території «піонерки» без правовстановлюючих документів. Реакцією на звернення стало дводенне (12 та 13 червня) інспекційне відвідування інспектором по охороні земель ГУ Держгеокадастру в Хмельницькій області земельних ділянок, на яких займаються виробництвом деревного вугілля ФОП В. Шмат та О Огарков.

В інспекційному відвідуванні брали участь секретар міської ради Олена Хоменко, перший заступник міського голови Іван Романюк, заступник міського голови Оксана Латишева, дільничний інспектор поліції Юрій Гарбар.

 Під час інспектування виявлено, що із 6 наявних бочок, які належать В. Шмату, працювали чотири, а із двох бочок О. Огаркова - працювала одна.

 Було складено матеріали стосовно двох суб’єктів господарської діяльності, які займаються випалюванням деревного вугілля, з метою притягнення їх до відповідальності у вигляді штрафу.

 Відділ з організаційних питань апарату

 виконавчого комітету Нетішинської міської ради