Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Житлові питання – на розгляд постійних комісій

10 тра 2019

У середу, 8 травня, під керівництвом заступника міського голови Оксани Латишевої відбулися засідання постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян та громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради
На громадській комісії присутні розглянули звернення громадян щодо поліпшення житлових умов, щодо надання кімнати в гуртожитку із фонду житла для тимчасового проживання громадян, які опинилися у надзвичайно складних життєвих рішеннях. У зв’язку з тим, що вільних житлових приміщень придатних для проживання у місті немає, їм було відмовлено. КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» надано право розподілу кімнати в гуртожитку із фонду житла для тимчасового проживання громадян. Затверджено спільне рішення адміністрації та трудового колективу КНП НМР «Центр ПМСД м. Нетішин» №1 від 03.05.2019 року про розподіл кімнати у гуртожитку для працівниці Центру.
У ході роботи комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян було розглянуто звернення 9 громадян про передачу у власність займаних ними житлових приміщень у гуртожитках міста. Прийняті відповідні рішення. Внесено зміни до рішення виконавчого комітету Нетішинської міської ради від 18 квітня 2019 року №207/2019 «Про передачу у власність громадян житлових приміщень у гуртожитках, що належать до комунальної власності м.Нетішин».


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради