Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Житлові питання Нетішина – на контролі

30 лип 2019

Питання забезпечення громадян житлом є важливим для нашого міста. Постійно діючі житлові комісії, які очолює заступник міського голови Оксана Латишева, працюють над розподілом та наданням громадянам, які потребують поліпшення житлових умов,  житлової площі у гуртожитках, що перебувають у комунальній власності міста Нетішина.

Сьогодні, 30 липня,  відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради та засідання постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян.

На громадській комісії присутні розглянули 5 питань порядку денного. Члени комісії розглянули звернення двох громадян щодо надання дозволу на зміну місця проживання та переселення з ліжко-місця однієї кімнати в іншу гуртожитку, що на просп.. Незалежності, 10.  Розглянуто лист КП НМР «ЖКО» про зміну статусу кімнат у гуртожитку №6 по просп.. Незалежності, 10. Розглянуто  та підтримано клопотання Нетішинського відділення поліції щодо виділення співробітнику кімнати сімейного типу у гуртожитку, що на просп.. Незалежності, 10. Прийнято позитивне рішення щодо клопотання управління освіти виконавчого комітету міської ради про поліпшення житлових умов співробітниці.

У ході роботи комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян членами комісії було розглянуто звернення громадянина про передачу у власність займаного ним житлового приміщення у гуртожитку, що на вул. Набережна,3. Розглянуто звернення щодо внесення змін у свідоцтво про прав власності на житло на кімнату, що у гуртожитку, на вул.. набережна,7. Відповідно до звернень були прийняті відповідні рішення.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради