Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Жити творчістю: у Нетішині вітали працівників культури і мистецтва

11 лис 2019

Малює осінь жовто-багряними кольорами, червоним вона позначила в календарі професійне свято людей, що дарують нам радість та гарний настрій – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Вони як діти хвилюються перед кожним виходом на сцену, і як батьки, перед кожним виступом їх вихованців, вміють десятки раз під час концерту переодягатися в різні костюми, і щоб не сталося, завжди з посмішкою виходять на сцену до глядачів.
Напередодні професійного свята працівники закладів культури нашого міста зібралися в Палаці культури на урочистості та святковий концерт. У холі Палацу культури на гостей чекали середньовічні панянки та маленькі міми. В затишній великій залі з вітальним словом до усіх присутніх звернувся міський голова Олександр Супрунюк. Він подякував усім, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати та відтворювати безцінні духовні скарби українського народу, та побажав усім міцного здоров’я, родинного благополуччя, творчого вогнику та задоволення від роботи. За вагомий внесок у збагачення культурно-мистецької спадщини міста, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди свята Почесними грамотами виконавчого комітету Нетішинської міської ради та цінними подарунками були нагороджені: артисти ІІ категорії муніципального духового оркестру Роман Бродовський і Юлія Потапенко, директор ПСМНЗ «Нетішинська міська художня школа» Інна Степаненко, провідний методист управління культури виконавчого комітету міської ради Тетяна Костіна, викладач фортепіанного відділу, концертмейстер ПСМНЗ «Нетішинська міська школа мистецтв» Анастасія Христюк, концертмейстер КЗ «Палац культури міста Нетішина» Володимир Трофімов, викладач класу «Дизайн одягу» декоративно-ужиткового відділення ПСМНЗ «Нетішинська міська художня школа» Тетяна Погуральська та науковий співробітник Нетішинського міського краєзнавчого музею Наталія Горячова.
До вітального слова приєдналася заступник генерального директора ВП ХАЕС Альвіна Шестак. Від імені генерального директора Миколи Панащенка та багатотисячного колективу вона привітала з професійним святом талановитих працівників закладів культури міста. Зі святом колег привітав начальник управління культури виконавчого комітету Нетішинської міської ради Іван Михасик та вручив відзнаки і квіти. Цього дня на сцені вітали й ювілярів – представників міських закладів культури. Після завершення урочистостей талановиті солісти і колективи міської школи мистецтв та Палацу культури представили насичену концертну програму для працівників культури. Вітали винуватців свята і творчі вихованці Будинку дитячої творчості.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради