Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги суб'єктів господарювання: дотримуйтесь правил благоустрою

18 кві 2019

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», «Правил благоустрою на території міста Нетішина» (затверджені рішенням 41 сесії міської ради VІІ скликання від 4 травня 2018 р.), підприємства, установи та організації, фізичні особи-підприємці зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також прилеглу територію, межі якої визначено рішенням виконкому від 18 вересня 2019 року.
Власники або користувачі об’єктів, які тимчасово не використовуються за призначенням, не звільняються від обов’язків з утримання прилеглої території у належному стані. У разі відсутності можливості самостійно утримувати закріплену територію в належному стані, можна залучати для цього інші підприємства на умовах договору.
Одночасно звертаємо увагу суб’єктів господарювання всіх форм власності, які здійснюють торговельну діяльність у сфері надання послуг населенню на території міста, на посиленні контролю за дотриманням правил торгівлі, порядку зайняття торговельною діяльністю та діючого законодавства щодо захисту прав споживачів.
Працівниками відділу з питань торгівлі та підприємництва управління економіки, сектору благоустрою відділу містобудування, архітектури та благоустрою виконавчого комітету Нетішинської міської ради провели відповідну роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання всіх форм власності (було роздано понад 170 пам’яток). Всі вони попереджені про адміністративну відповідальність за порушення правил благоустрою.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради