Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги платників податків та зборів с. Старий Кривин та с. Новий Кривин

09 січ 2020

            З 1 січня 2020 року у зв’язку з приєднанням Старокривинської сільської територіальної громади Славутського району Хмельницької області (села Старий Кривин і Новий Кривин) до Нетішинської міської територіальної громади Хмельницької області відповідно до рішення п’ятдесят сьомої (позачергової) сесії Нетішинської міської ради VII скликання від 31.05.2019 року № 57/3773 «Про добровільне приєднання до територіальної громади міста обласного значення» зарахування податків проводиться на рахунки бюджету Нетішинської міської об’єднаної територіальної громади, відкриті в управлінні Державної казначейської служби України у м.Нетішині Хмельницької області.

          Нові рахунки розташовані на Веб-порталі Державної казначейської служби України www.treasury.gov.ua  на сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Хмельницькій області в рубриці →«Реквізити рахунків» → «Нетішинська міська ОТГ».

          За роз’ясненнями щодо сплати платежів просимо звертатись до Нетішинського відділення ДПІ Славутського управління ГУ ДПС у Хмельницькій області (кабінет 204), або за тел. 9-01-63.