Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До відома нетішинців!!!

27 чер 2019

Цими днями в нашому місті, як і по всій країні активізувалася передвиборча кампанія кандидатів у народні депутати України.
Нагадуємо, що відповідно до п.3 ст.74 (Обмеження щодо ведення передвиборчої агітації) ЗУ "Про вибори народних депутатів України" забороняється використання приміщень органів державної влади, органів місцевого самоврядування для проведення передвиборної агітації за рахунок коштів виборчих фондів партій, кандидатів у депутати в одномандатному окрузі.
П.4 цього ж Закону України забороняється проведення агітаційних заходів, розповсюдження передвиборчих агітаційних матеріалів, демонстрація агітаційних фільмів чи кліпів, розповсюдження різного роду друкованих агітаційних матеріалів під час проведення заходів організованих органами державної влади, органами місцевого самоврядування, державними чи комунальними підприємствами, закладами, установами та організаціями.
П.5 цього Закону забороняється розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами на будинках і приміщеннях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій державної та комунальної форми власності.


Виконавчий комітет Нетішинської міської ради