Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Дмитро Іванюк – переможець конкурсу на посаду директора Старокривинського Будинку культури

22 жов 2019

Сьогодні, 22 жовтня, під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної відбулось друге засідання комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Старокривинський Будинок культури». В ході роботи комісії було проведено співбесіду з кандидатами Дмитром Іванюком і Ольгою Мацюк та заслухано їх публічні презентації проектів програм розвитку сільського закладу культури на один та п’ять років.

Кандидати ознайомили присутніх з інформацією про заходи, які вони планують впроваджувати в закладі, результати аналізу можливих проблем, пропозиції з покращення роботи Будинку культури, заходи щодо підвищення ефективності діяльності його працівників та гуртків. Обговорювались досягнення у професійній діяльності Ольги Мацюк і Дмитра Іванюка, питання ефективності роботи колективу та керівника, обов’язки директора і багато іншого. Конкурсанти достойно відповідали на усі поставлені питання членів комісії.

За результатами усіх етапів конкурсу, в тому числі за результатами заслуховування презентації проектів програм розвитку комунального закладу та проведення співбесіди, переможцем конкурсу на посаду директора КЗ «Старокривинський Будинок культури» було визначено Дмитра Іванюка. Конкурсна комісія рекомендувала міському голові Олександру Супрунюку призначити його на відповідну посаду та укласти контракт терміном на 5 років.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради