Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

"Дзвіночок" відсвяткував 35-річний ювілей

21 тра 2019

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, гомінливий сміх та любов. Працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким крихіткам. А скільки поколінь вихованців люблячі та турботливі педагоги ДНЗ (ясла-садок) №3 «Дзвіночок» виплекали й виховали – уже й не злічити! Адже цьогоріч дошкільному навчальному закладу виповнилося 35 років!
День народження – це особливий день, сповнений вітань, подарунків, щирих побажань, очікування дива. У п’ятницю, 17 травня чимало гостей завітало у стіни дитячого садка, зокрема, заступник міського голови Ольга Бобіна, головний спеціаліст з дошкільного виховання управління освіти виконавчого комітету міської ради Наталія Рабченюк, голова Нетішинської міської організації профспілки працівників освіти Борис Шевчук, керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, ветерани дошкільної освіти, хто працював у «Дзвіночку» з початку його заснування, вихованці й випускники, представники батьківського комітету. Зі словами привітань виступила заступник міського голови Ольга Бобіна. Вона подякувала керівництву і працівникам дитячого навчального закладу за багаторічну сумлінну працю, побажавши їм невичерпної енергії, наснаги і благополуччя та вручила подарунковий сертифікат завідувачу дитячого садка Любові Михальчук. З нагоди відзначення 35-річного ювілею ДНЗ №3, від імені виконавчого комітету міської ради Почесними грамотами і цінними подарунками були відзначені працівники закладу. Талановиті вихованці під керівництвом досвідчених вихователів «Дзвіночка» та юні гості дарували присутнім яскраву і водночас зворушливу концертну програму.
Уже 35 років, день у день, в ДНЗ (ясла-садок) №3 працюють по-справжньому творчі люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, даруючи малятам щасливий світ дитинства. То ж нехай дитячий садок переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів і вихованців.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради