Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Державна служба зайнятості проводить масштабне опитування

04 лип 2019

Державна служба зайнятості охоче змінюється та бажає покращувати свої послуги. З цією метою, 18 червня 2019 року розпочато анкетування роботодавців щодо задоволеності надання послуг Державною службою зайнятості.

Пропонуємо роботодавцям поділитися досвідом співпраці зі службою зайнятості, висловитися про послуги, якими користувалися, а також надати пропозиції щодо очікуваного вдосконалення послуг ДСЗ.

Заповнити анкету можна на вебпорталі Хмельницького обласного центру зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» (https://khm.dcz.gov.ua/) під активною кнопкою «Опитувальник роботодавця».

Окрім того, з 3 червня 2019 року на вебпорталі Державної служби зайнятості (https://www.dcz.gov.ua/) стартувало опитування роботодавців щодо потреб у працівниках на 2020 рік у професійному розрізі. Анкетувальник повинен зареєструватися у «персональному кабінеті роботодавця» та перейти у розділ «Опитування».

Державна служба зайнятості прагне надавати роботодавцям якісні послуги та допомагати підбирати працівників, яких Ви потребуєте!

Тож не зволікайте, нам важлива думка кожного!