Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Делегація депутатів із Новограда-Волинського відвідала Нетішин

06 лют 2019

Делегація у складі депутатів Новоград-Волинської міської ради на чолі із секретарем міської ради Василем Остапчуком відвідали Нетішин. Дружній візит проходив учора, 5 лютого, у рамках обміну досвідом між представниками органів місцевого самоврядування.
Офіційна зустріч відбулася у кабінеті міського голови. Вітали гостей очільник міста Олександр Супрунюк, секретар міської ради Олена Хоменко і перший заступник міського голови Іван Романюк. Присутні спілкувалися на актуальні теми в життєдіяльності громад. Діалог переріс в активне обговорення хвилюючих питань у сфері житлово-комунального господарства, розвитку соціальної, освітянської та медичної галузей, питання дотацій та субсидій, розвитку інфраструктури міст та багато іншого.
Далі гостям запропонували познайомитися із роботою системи електронного голосування Нетішинської міської ради, побачити роботу комунального підприємства «Агенція місцевого розвитку», відвідати нову виставкову залу в Палаці культури, ЗОШ I-III ступенів №1, де нещодавно була облаштована сучасна бібліотека-медіатека за кошти виграного «Агенцією» гранту. Делегати завітали у Нетішинський центр надання адміністративних послуг та в міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
Окрім того, під час візиту гості мали можливість побувати в інформаційному центрі ХАЕС, у навчально-тренувальному центрі на повномасштабному тренажері блочного щита управління, ознайомитися із діями персоналу під час змодельованої аварійної ситуації та відвідати оглядовий майданчик атомної електростанції. На завершення зустрічі делегати із Новограда-Волинського дякували за теплий і змістовний прийом та обмін досвідом, який вони використають у професійній діяльності та повсякденній роботі. Міський голова Олександр Супрунюк впевнений, що такі зустрічі допомагають обмінюватися думками, ділитися досвідом та брати до уваги нові підходи та шляхи розв’язання проблем. На пам'ять про наше місто гостям із Новограда-Волинського міський голова вручив сувенірні подарунки, у свою чергу, делегати подарували очільнику книги українськитх письменників та гарні картини.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради